Uddannelses vejleder

Træffetid:  Mandag heltidsundervisningen kl. 08.00 - 15.00

Onsdag 10. klasses kl. 08.00 - 14.00

E-mail: Clausjohansen6@skolekom.dk

Ungdommens Uddannelsesvejledning, UU-Vestegnen, tilbyder alle elever i 7. til 10. klasse en række vejledningsaktiviteter, der kan understøtte og kvalificere valget af ungdomsuddannelse.

Ovenstående er en del af vores tilbud. Se UU-Vestegnens hjemmeside www.uu-vestegnen.dk for mere information.

Som en del af den unges forberedelse og i forbindelse med snak om valg af uddannelse hjemme anbefaler vi www.ug.dk og www.genvej.nu. Her finder I både inspiration og konkret information om uddannelser og job.

www.e-vejledning.dk er et åbent tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. Du kan kontakte en vejleder både dag, aften og weekend enten telefonisk eller pr. mail, chat eller sms