Gå til hovedindhold

Informationsmøde om 10. Klasse på AUC D. 17. februar

Kom til informationsmøde og åbent hus arrangement den 17. februar. kl 17-19 på AUC 10. klasse center. Adressen er Oksens Kvarter 14

Indhold

  Kom til informationsmøde og åbent hus arrangement den 17. februar 2022. kl 17-19 på AUC 10. klasse center. Adressen er Oksens Kvarter 14, 2620 Albertslund. 

  På mødet kan du stille spørgsmål til undervisere, hører om hvad det vil sige at tage 10. klasse og hvorfor det ikke bare er et spild år. AUC 10. klasse har eksisteret i mange end 20 år. Vi har både erfaring og ekspertise i at få dig igennem 10. klasse og samtidig give dig gode oplevelser og en masse læring. Vi ser frem til at se jer til infomødet. 

  Mange Venlige Hilsner 

  Ane Marie Kristensen - Leder på AUC 10. klasse. 

  Læs her hvad Marcus, siger om sit 10. klassesforløb:

  Det er hyggeligt at gå i 10. klasse på AUC. Det er meget anderledes end at gå i 8 - 9 klasse. Vi har nogle virkelig søde lærere, som gider noget. Lærerne spiller bordtennis med os, og spiser sammen med os. Så sidder vi og får os nogle gode samtaler. Det er også fedt at vi tager på nogle ture sammen, og jeg synes at vi lærer rigtig meget. 

  Læs her hvad Aleyna, siger om sit 10. klasses forløb:

  Det er rigtig sjovt at få nye venskaber, og vi støtter alle sammen hinanden og vi føler os som en "familie". Vi læser her for at få forbedret vores karakterer og for at forberede os på eksamen. Det er virkelig dejligt at tage på ture sammen på vores "tema-dage". Og så er der Bente! Hun er vores mor! Hun laver morgenmad og frokost til os. Det betyder rigtig meget, at få en morgenbolle med ost og syltetøj på. At få varm mad til frokost er fantastisk. Bente styrer for vildt!