Gå til hovedindhold

Kom på besøg i 10. klasse - book en tid på 43642215

hvis du har lyst til at besøge 10. klasse, så book en tid på 43642215

Indhold

  Står du og overvejer om 10. klasse er noget for dig, hvis du har lyst til at besøge 10. klasse, så book en tid på 43642215, nu og kom ned og mød os, hør mere om 10. klasse på Albertslund Ungecenter og se lokalerne.

  Mange Venlige Hilsner 

  Ane Marie Kristensen - Leder på AUC 10. klasse. 

  Læs her hvad Marcus, siger om sit 10. klassesforløb:

  Det er hyggeligt at gå i 10. klasse på AUC. Det er meget anderledes end at gå i 8 - 9 klasse. Vi har nogle virkelig søde lærere, som gider noget. Lærerne spiller bordtennis med os, og spiser sammen med os. Så sidder vi og får os nogle gode samtaler. Det er også fedt at vi tager på nogle ture sammen, og jeg synes at vi lærer rigtig meget. 

  Læs her hvad Aleyna, siger om sit 10. klasses forløb:

  Det er rigtig sjovt at få nye venskaber, og vi støtter alle sammen hinanden og vi føler os som en "familie". Vi læser her for at få forbedret vores karakterer og for at forberede os på eksamen. Det er virkelig dejligt at tage på ture sammen på vores "tema-dage". Og så er der Bente! Hun er vores mor! Hun laver morgenmad og frokost til os. Det betyder rigtig meget, at få en morgenbolle med ost og syltetøj på. At få varm mad til frokost er fantastisk. Bente styrer for vildt!