Gå til hovedindhold

Eksamenskurser i mundtlig dansk FP9, skriftlig matematik FP9 og eksamensnervøsitet

Hvis du går i 9. og skal til prøve eksamen i mundtlig dansk eller skriftlig matematik, så kom ned og tag prøveeksamen og få kursus i teknikker i at gå tik eksamen inden. Du vil blive eksamineret af erfarne dansklærere, som vil eksaminere dig i din synopsis og give dig feedback på hvad du kan forbedre. Skynd dig at tilmelde dig.

I kursuset matematik og pandekager, kan du få vejledning i hvordan du klare matematikprøverne på bedste vis. Her står et team af garvede lærer klar til at vejlede dig i prøven og hjælpe dig med det du syntes er svært. Skynd dig at tilmelde dig.

Indhold

  Nu har du mulighed for at komme til prøveeksamen i dansk mundligt, den skriftlige prøve i Matematik og få kursus i eksamensnervøsitet. Vi anbefaler varmt alle at komme ned og prøve deres oplæg af inden de skal eksamen. Erfaringen viser at man får mindst en karaktere højere end man ellers ville have fået, når man har forberedt sig grunddigt til eksamen.

  Vores prøve team er alle erfarne dansklærere og matematiklærere som sidder klar til at eksaminere og give feedback til, hvad du skal ændre for at gøre det bedre. 

  den vi afholder prøve eksamener fra den 16. april til den 23. maj. Se PDF for mere information om eksamenskurser der tilbydes.  

  Tilmeld dig på 43 68 33 60

   

  Plakat prøvetræning 2024