Gå til hovedindhold

Om Fritidsundervisning

Undervisning i eftermiddags- og aftentimerne: På UngeCenteret er der undervisning i alt fra programmering, musical til psykologi. Vi har også specialundervisning, hvis du har problemer med fysik, kemi, dansk, engelsk eller matematik. Derudover er der mulighed for at tage Folkeskolens Afgangsprøve i engelsk, latin, fransk, fysik/ kemi, matematik, tysk og dansk.

Indhold

  Ungecentrets program

  Praktiske oplysninger

  Katalog 2023/2024

  Klik på dette Link: Katalog 2023/2024

  Hvor

  Undervisningen foregår mest i UngeCenterets lokaler, nogle få kurser er placeret rundt på folkeskolerne i Albertslund.

  Hvornår

  Undervisningen har hvert år sæsonstart i slutningen af september. Nogle hold slutter til jul, mens andre andre fortsætter til omkring 1. april.

  Undervisning med afgangsprøve fortsætter dog frem til maj/juni.

  Hvem

  Du kan deltage, hvis du er mellem 14 og 18 år, eller hvis du går i 8. klasse.

  Betaling

  NEJ! Undervisningen er gratis.

  Folkeskolens Afgangsprøve

  Nogle af holdene i UngeCenter kan sluttes med Folkeskolens Afgangsprøve (FA). Man bestemmer selv, om man vil gå til prøve. Skriftlige prøver afholdes om dagen på samme tidspunkter som i folkeskolen, og prøverne er de samme. Alle hold med afgangsprøve fortsætter undervisningen indtil maj/juni. Hvis du er i tvivl, så kontakt UngeCenter kontor.

  UngeCenter tilbyder prøver i:

  Fransk, Fysik/kemi, Matematik, Tysk, Dansk, Latin, Engelsk

  UngeCenter tilbyder dig også:

  • Knallertkørekort (pris 510kr.)

  For alle fag gælder det, at du kan få et UngeCenter-skolebevis, efter at du har gennemført undervisningen. Beviset kan du bruge som dokumentation for, at du har brugt din fritid til at gøre dig dygtigere, Det tæller med, når du søger job, og det giver point til uddannelser.

  • Specialhold

  UngeCenter opretter gerne specialhold, hvis du er handicappet, fysisk eller psykisk, eller har andre problemer. UngeCenter sørger for gratis transport af bevægelseshæmmede,

  For yderligere information, kontakt UngeCenterets kontor.